Készlet kisöprés, új és használt felszerelésekre. Hatalmas akciók!

Árlista letölthető a képekre kattintva.

DESZKÁK

ÚJ SUPOK

VITORLÁK

ÁRBOCOK

BOOMOK


Milyen felszereléseket próbálhatsz ki a Surf Core-nál?

Elkötelezett hívei vagyunk a Loftsails vitorlamárkának, amely kitűnően fogja be a legkisebb szelet is, rugalmas, könnyű, kényelmes és tartós. Nem hiába hívják a "Lélegző Vitorlának", hiszen könnyed használattal éri el a maximális teljesítményt. 

Ha a legjobb profi deszkát keresed, az egyik legjobb választás a Patrik Diethelm, melyről szinte beszélni nem is lehet: ki kell próbálni.

Minden évben azok a felszerelések, amelyeket bérbe adunk eladásra is kerülnek, folyamatosan cseréljük a vitorláinkat és deszkáinkat. Sokan bele szeretnek egy-egy használt darabba, hiszen kipróbálva a tökéletes élményt találják meg benne.

Miért fontos a kiváló felszerelés?

Több tíz órát tudsz spórolni azzal, ha a megfelelő szörffelszereléssel tanulsz szörfözni és ha profi oktatót választasz a tudás elsajátításához. Az elején nagyon gyorsan fogsz fejlődni nálunk, ezért értelmetlen kezdő felszerelést vásárolni, ami rövid idő után csak hátráltatna. Amikor már elérted a középhaladó-haladó szintet és nagyjából ugyanazzal a 2 vitorlamérettel és deszkamérettel hasítasz a vízen, akkor érdemes vásárolnod felszerelést. Addig bízd magad ránk!