IMG_9685.JPG
IMG_7593.JPG
2012.06.26 157.jpg
booms (2).jpg
DSC_9734c (1).png
IMG_9685.JPG

SZÖRF ÉS SUP


SCROLL DOWN

SZÖRF ÉS SUP


Szörf

A szörf az egyik legélvezhetőbb sportág, mely teljesen kikapcsol: természetközelben vagyunk, körülvesz a víz, a napsütés, a szél. Vitorlánkkal befogjuk a szelet, míg deszkánk hasít alattunk és siklunk a vízen. Kihagyhatatlan! Az alapító, tizenötszörös magyar bajnok Varga Gábor és az ország legsegítőkészebb oktatói állnak rendelkezésére azoknak, akik szeretnének megtanulni szörfözni, vagy céljuk a továbbfejlődés!

SUP

A Stand Up Paddle nevű vízi sport (röviden SUP) a legújabb őrület, mely garantáltan minden izmodat átmozgatja, még a talpadban lévőket is!! Kiváló rekreációs sport, lehet lightosan a part mellett bámészkodva evezgetni vagy mindent bele adva nádast kerülni! Tökéletes választás bármely másik sportág kiegészítéseként is, szerelem első alkalommal!

 

IMG_7593.JPG

Szolgáltatások


SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatások


SZOLGÁLTATÁSOK

 

A legmodernebb és legbiztonságosabb szörffelszereléseket biztosítjuk a felnőttek és gyerekek számára is. A megfelelő sporteszközzel lényegesen gyorsabban sajátítod el a szörfözés alapjait. Így nem mellékesen, a sikerélmény garantált! A legtöbb esetben elég 2x2 óra, hogy eljuttassunk az alapok elsajátításáig!

 

OKTATÁS


szörfoktatás

 

Még sohasem próbáltad? Akkor a legjobb helyen jársz!!! Profi oktatóink 2-4 óra alatt megtanítanak az alapokra, miután biztonsággal mehetsz vízre akár önállóan!

Miért ajánljuk? Több tíz órát megspórolhatsz magadnak, a tudásszintednek, fizikumodnak és szélnek megfelelő felszereléssel valamint az oktató teljes körű figyelmével, aki folyamatos és részletes segítséget nyújtva.

A célod elérése még sosem volt ilyen könnyű és gyors!!

 

 

BÉRLÉS


szörf bérlés

 

Ha tudásod szeretnéd fejleszteni, a 10 alkalmas bérlet vár Rád! Tudod, milyen jó érzés, amikor kényelmesen kiválasztod a neked legszimpatikusabb vitorlát, deszkát és pár percen belül már a vizen is vagy? Nem megy el az idő a felszerelésed összerakásával?? És igen, a szétszereléstől is megkíméled magad, plusz nem hagyod el különböző cuccaidat a fűben!! Grátisz élmény: mindenféle méretű vitorlákból és deszkákból válogathatsz, bármekkora szél is legyen, bármilyen is a tudásszinted!

A Surf Core-nál a legmodernebb felszerelések garantálják a maximális élményt és kényelmet. 

 

ÉRTÉKESÍTÉS


szörfbolt

 

Bázisunkon minden felszerelésre szert tehetsz, méghozzá olyan prémium márkáktól, mint a Loftsails vitorlázat (teszt győztes freeride, slalom, wave vitorlák),  Patrik Diethelm deszkák, melyek Varga Gábor tizenötszörös magyar bajnok által tesztelt és használt márkák.

Gábor szakmai tanácsadással segít a számodra optimális felszerelés kiválasztásában.

A nálunk vásárolt vitorlázatot és deszkát a vásárlás évében ingyen tárolhatod!

Plusz: nálunk ki tudod próbálni a legtöbb felszerelést, mielőtt megvásárolod, így biztos a számodra legmegfelelőbb szettet tudod kiválasztani!

 

 

TÁROLÁS


 

Tárold nálunk a szörfcuccod össze szerelve és egyből vízen lehetsz!!

Részletek az Árak menüpont alatt.


Miben vagyunk mások, mint mások?  

Elsődleges célunk az, hogy a Vendég ténylegesen megtanuljon szörfözni és JÓL érezze magát! Szörfbázisunkat évről-évre fejlesztjük, sokan jönnek hozzánk kikapcsolódni, heverészni, napozni kényelmes, vízhatlan babzsákjainkba, és amikor lecsap a szörfözhető szél, gyorsan deszkára pattannak!! Sokan hétköznapokon, munka után jönnek hozzánk, ugyanis minden nap sötétedésig nyitva vagyunk!

Szörfoktatóink tudását szezonról szezonra Varga Gábor - alapító és tizenötszörös magyar bajnok - fejleszti, ezáltal minden tudásszintet tudunk oktatni! Itt nem csak az elkezdésről, hanem az újrakezdésről és a komoly tovább fejlődésről is szó van; hiszen ki ne akarna megtanulni egy wasser start-ot, beach start-ot, jibe-ot (perdülést) vagy valamilyen trükköt kis szélben akár? Többször fúj a szél és sokkal ideálisabbak a körülmények a Velencei tavon a szörfözés megtanulására, mint azt a legtöbb ember gondolná!

NÉZD MEG MILYEN IDŐ VAN NÁLUNK, vagy HÍVJ FEL MINKET

Hívj minket, hogy bebizonyítsuk, TE is képes vagy rá!

 
2012.06.26 157.jpg

OKTATÁS


OKTATÁS

OKTATÁS


OKTATÁS

 

Milyen oktatásokat lehet kérni?

Egyéni Oktatás - kezdő, haladó, profi

Csoportos Oktatás - 2 főtől

Csapatépítő Oktatás - Céges rendezvények, akár professzionális coach segítségével.

Osztálykirándulás Oktatás - A tökéletes és legmenőbb program az osztályoddal együtt szörfözni!


Kezdő Oktatás: 

Ha szeretnél megtanulni szörfözni és még sosem próbáltad: válaszd a Kezdő Oktatás csomagunkat, mely akciósan 40% kedvezménnyel elérhető mindenkinek, aki szeretné kipróbálni a szörfözést! 

Haladó oktatás:

Ha már kezdő szinten tudsz szörfözni és szeretnéd elérni a középhaladó szintet: választ a Haladó Oktatást! Szörfoktatóink rendelkezésedre állnak és segítenek továbblépni: felmérik a tudásszinted és személyre szabott programot javasolnak, melyet végig visznek veled.

Profi oktatás:

Ha már minden jól megy, trapézolsz, siklasz a vizen, megy a jibe is..de még pár apró finomhangolás kell ahhoz, hogy igazán profi szinten szörfözz: válaszd a Profi Oktatást! Varga Gábor tizenötszörös magyar bajnok vesz kezelésbe és innen nincs vissza út, csak előre! 

 
 
booms (2).jpg

BÉRLÉS


BÉRLÉS

BÉRLÉS


BÉRLÉS

 

Többszörös magyar bajnokok és az ország legsegítőkészebb oktatói tanítják azokat, akik szeretnének megtanulni szörfözni vagy céljuk a továbbfejlődés! A legmodernebb és legbiztonságosabb szörffelszerelések állnak rendelkezésre a felnőttek és gyerekek számára is. A megfelelő sporteszköz lényegesen meggyorsítja a szörf alapjainak elsajátítását és így, nem mellékesen, a sikerélmény garantált! A legtöbb esetben elég 2x2 óra, hogy a tanulót eljuttassuk az alapok megtanulásának és alkalmazásának szintjére! Ezek után akár egyedül is vízre merészkedhet, persze az elején folytonos felügyelet mellett!

 

Milyen felszereléseket lehet bérelni?

 

Szörffelszerelések

A Surf Core sikere abban rejlik, hogy a legminőségibb felszereléseket nálunk tudod kibérelni. Minden szélerősséghez, minden tudásszinthez és minden testalkathoz van megfelelő szörffelszerelés mind vitorlák, mind deszkák tekintetében.

Elkötelezettek vagyunk a Loftsails vitorlamárka mellett, melyet indulása óta képviselünk Magyarországon és amit nem csak forgalmazunk, de bérelhetőek is szörfiskolánkban. Ezek a vitorlák elképesztően stabilak, érzékenyek és könnyűek.

Másik kedvencünk a profi deszkamárka, a Patrik Diethelm, melyet szintén forgalmazunk és rendelhető boltunkban. 

Természetesen más márkák is elérhetően kínálatunkban, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, amivel a leggyorsabban elérheti célját!

 

Stand-up Paddle felszerelések

Pár éve robbant be a köztudatba a SUP, mely hirtelen nagyon népszerű sporttá vált. Nagyon könnyű elsajátítani a mozgásformát, hatalmas túrákat lehet tenni tavakon és tengereken és minden izmot átmozgat! 

A Szörfbázison különböző méretű deszkákból és lapátokból tudtok válogatni, hogy megkerüljétek a nádast vagy végigkrúzoljatok a parton!

 

Bővebb információ a Felszerelések menüpont alatt található.

 
 
 
DSC_9734c (1).png

VELENCEI-TÓ


Miért pont a Velencei-tó?

VELENCEI-TÓ


Miért pont a Velencei-tó?

 

A Velencei-tó Magyarország egyik legideálisabb helye a szörfözés elsajátításához! Sekély, sima (nagy hullámoktól mentes) vízfelülete és biztonságos széljárása tökéletes a szörf megtanulásához és gyakorlásához! Mivel az általános szélirány nagyon megbízható, az északnyugati szél mindig a part és a bázisunk felé fúj, ezáltal minimalizálódik az elsodródás veszélye.

A Velencei tó a harmadik legnagyobb természetes tó Magyarországon, a sok napsütés és a sekély vize miatt az egyik legmelegebb tó Európában, a víz hőmérséklete elérheti a 28-30 fokot is.

Budapesttől 40–50 km, Székesfehérvártól 15–20 km, autóval, busszal és vonattal egyaránt jól megközelíthető.

Területe: 26 km²

Hosszúsága: 10.8 km

Szélessége: 3.3 km

Átlagmélység: 1.6 m

Part hosszúsága: 28.5 km

Napsütéses órák száma: 2500 évente (az egyik legtöbb Magyarországon)